Der er nemmere, grønnere og billigere varme på vej

Søg efter din adresse og se, hvorvidt og hvornår du får fjernvarme

Din tilmelding er ikke bindende, men den giver os mulighed for at planlægge udvidelsesprojektet og gå i gang så hurtigt som muligt.

Send din tilmelding ved at bruge formularen.

Din aftale om fjernvarme bliver sendt til underskrift via e-Boks, når vi er på vej til dit område.

 

Aktive projekter

 

Højvang og Hyttevænget

Tilmeld dig før vi graver forbi– også selvom du har gjort det før. Få fjernvarme for 35.000 kr. – og betal resten over varmeregningen.

Højvang og Hyttevænget

Etape 1

Tilmeld dig før 01. oktober 2024 – også selvom du har gjort det før. Få fjernvarme for 35.000 kr. – og betal resten over varmeregningen.

Etape 1

Hvornår kommer fjernvarmen til dit område?

Vi udruller fjernvarmen i etaper

Der er ingen tvivl om, at vi får travlt i løbet af de kommende år. Med de udvidelser vi har planlagt, bliver vores fjernvarmeområde nemlig mere end fordoblet. Og så stort et projekt tager tid.

Vi forventer, at det vil tage mellem 2 og 3 år fra gravearbejdet starter, før alle forbrugere i en etape har fjernvarme.

Vores tidsplan og udrulningsplan er foreløbige og kan derfor ændre sig undervejs. Vi informerer selvfølgelig på hjemmesiden, når og hvis det sker. Hver etape forudsætter, at 65% af forbrugerne takker ja til fjernvarme.

Oplysning om priser, tidsplan mv. for de forskellige etaper vil blive tilgængeligt i godt tid på vores hjemmeside.

Se kortet for information om, hvilke områder fjernvarmen kan komme ud til.

Bor du i et af udvidelsesområderne, så tilmeld dig fjernvarme. Kortet vil løbende blive opdateret.

Fjernvarmen er 85% vedvarende energi

Fjernvarmen i Vallensbæk er allerede baseret på 85% vedvarende energi, da vi får varmen fra VEKS – Vestegnens Kraftvarmeselskab – som primært laver fjernvarme på certificeret biobrændsel og affald.

CO2-udledningen på fjernvarmen fra VEKS er reduceret med 83% siden 1990, og lever derfor allerede op til den danske målsætning om at nedbringe CO2-udledningen med 70%. 

Sådan får du fjernvarme

  • Find din adresse og udfyld tilmeldingsformularen. 

  • Vi holder dig orienteret om, hvornår fjernvarmen kommer til din adresse.

  • Vi graver fjernvarmerørene ned, fører en stikledning ind til din bolig og afslutter med en måler, der sættes i et skab uden på huset.

  • Indenfor opsætter vi en moderne, intelligent fjernvarmeunit, der leverer varme samt varmt vand - og ikke mindst giver god varmeøkonomi.

Spørgsmål?

Kontakt os på:

Telefon: 43 73 36 83

Mail: info@vfsyd.dk

//